Over ons

Over ons

Landmeetkantoor met passie

In 2006 richtte Pieter Goeron "Landmetingen Goeron" op. Geen groot studiebureau. Wel een toegankelijk landmeetkantoor met een persoonlijke aanpak. Gelegen tussen de mensen, in de winkelstraat van Tremelo. Al is de leuze ‘meten is weten’ voor Pieter en zijn team niet enkel van tel in Tremelo. Ook wie een onafhankelijke landmeter zoekt in Rotselaar, Keerbergen, Begijnendijk, Haacht en Aarschot kan Goeron voor landmetingen inschakelen.

‘Wij zetten vol in op innovatie en kiezen bewust voor de allernieuwste meettoestellen. Dankzij een one-man total station krijgt u garantie op objectieve metingen en piekfijne afpalingen.’

Landmeetkantoor met expertise

Opmetingen in de frisse buitenlucht? Stedenbouwkundig onderzoek op kantoor? Landmeter-experts Pieter en Thibaut combineren veldwerk, research, uitwerking en opvolging in de zaak met veel plezier. Petra verzorgt de boekhouding en de administratie. Samen zet het drietal alles op alles voor een snel advies en een vlotte begeleiding. Of u komt aankloppen voor een schatting, een VLABEL schatting na het overlijden van uw ouder, om een bouwgrond voor uw gezin af te palen, als investeerder of projectontwikkelaar op zoek naar een verkaveling of nieuw project. Welkom!

‘Landmetingen Goeron is een bedrijf met een familiaal karakter waarbij we investeren in persoonlijk contacten met klanten, lokale besturen, notarissen en projectontwikkelaars.’

Landmeetkantoor met immo

Wie na een muurovername, opmeting of schatting over wil gaan tot de aan- of verkoop van een perceel of woonst kan een beroep doen op onze inhouse vastgoedservice. Lees hier alles over Immo Goeron en bekijk onze portefeuille met huizen en panden te koop. 

Landmeter gezocht in regio Tremelo? Gevonden!
Contacteer onze experts. >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x