PROJECTONTWIKKELING

Bent u eigenaar van een bouwgrond of zoekt u een leuk perceel voor uw project? Welkom bij Landmetingen Goeron, uw adviespartner gespecialiseerd in projectontwikkeling. 

Adviserende projectbegeleiding

Wilt u slim investeren of droomt u luidop van een nieuwbouwproject op uw eigendom? Dan bent u bij Landmetingen Goeron alvast aan het juiste adres, want wij zijn uw bouwadviseur die met veel kennis in uw project stapt. Wij komen langs op een locatie naar keuze voor een grondige scan van uw perceel. We geven deskundig advies over de meest geschikte invulling en formuleren een realistisch aanbod. Een snelle verkoop organiseren met een investeerder of een project opstarten met een geknipte promotor? Alles kan!

Piekfijne projectopvolging

Landmetingen Goeron gaat voor u een stapje verder in onze service. Als projectmanager kunnen wij u begeleiden tijdens het volledige bouwproces. We spreken de juiste contacten aan en garanderen een waardevolle invulling van uw perceel. Van een aangenaam kennismakingsgesprek en wegeniswerken tot de verkoop van de appartementen en (assistentie)woningen; wij vertalen uw wensen van start tot stop naar een project op maat.

Wij kunnen een indrukwekkend klantenportfolio met mooie residentiele projecten presenteren, zoals Kalvenne in Tremelo, ’t Zuid in Baal of Boortse in Boortmeerbeek.

Betrouwbaar netwerk

Wij kennen Tremelo en omliggende gemeenten als onze broekzak. En daar kan u van meegenieten. Ons team kent niet alleen de streek, maar ook de lokale besturen en de actuele marktprijzen door en door. Bovendien onderhouden we goede contacten met betrouwbare investeerders en lokale projectontwikkelaars woningbouw. Wij spreken de juiste mensen aan op het juiste moment. Op die manier bent u zeker van een kwalitatieve projectrealisatie. 

Geniet van bouwbegeleiding bij grond verkavelen of verkopen. >>

Projectontwikkelaar vastgoed gezocht? Maak een afspraak, van harte welkom. >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x